Wie bouwt een zwembad?

Het proces om een zwembadvergunning te krijgen, verschilt afhankelijk van of er een privézwembad of een openbaar zwembad wordt gebouwd. Voor privézwembaden moet een gecombineerde vergunning voor mechanische bouw worden verleend voordat met de bouw van het betreffende zwembad kan worden begonnen.

Wie bouwt een zwembad?

Het proces om een zwembadvergunning te krijgen, verschilt afhankelijk van of er een privézwembad of een openbaar zwembad wordt gebouwd. Voor privézwembaden moet een gecombineerde vergunning voor mechanische bouw worden verleend voordat met de bouw van het betreffende zwembad kan worden begonnen. In het geval dat een openbaar zwembad geschikt is voor meer dan tweegezinswoningen, moeten afzonderlijke mechanische, bouw-, sanitair- en elektrische vergunningen worden verkregen. Aannemers die zwembaden bouwen of repareren, moeten een vergunning hebben als zwembadaannemer.

Een hoofdaannemer kan ook een contract sluiten voor zwembadwerkzaamheden, op voorwaarde dat de hoofdaannemer in het bezit is van de specialisatieclassificatie voor het zwembad, een erkende gespecialiseerde aannemer voor het zwembad inhuurt om het werk uit te voeren, of toezicht houdt op de bouw van het zwembad en het bijbehorende zonneverwarmingssysteem of een ander kenmerk van het project dat geen verband houdt met de handel in zwembadbouw. Zwembaden in lagunestijl hebben een meer vrije vorm dan de standaard vierkante of rechthoekige ontwerpen die je ziet. Hierdoor kunnen ze een iets hoger prijskaartje hebben om te bouwen. Het doel van een lagunezwembad is om een natuurlijk waterlichaam te simuleren.

Velen zijn versierd met neprotsen, tropische planten en struiken en realistische watervallen. Nieuwere innovaties kunnen zelfs ingangen in strandstijl en verborgen grotten creëren. Lagunezwembaden zijn mooi en veelzijdig genoeg om in de meeste ruimtes te passen. In deze zwembaden van acryl of glas kunt u in en uit het zwembad kijken, wat een schilderachtig uitzicht kan zijn voor uw buitenruimte.

Maui-zwembaden zijn aan de ene kant breder dan aan het andere, terwijl L-vormige zwembaden van richting veranderen, waardoor er meer zwemruimte is. U kunt ook doorverwijzingen krijgen van brancheorganisaties, zoals een plaatselijke bouwersbeurs of een zwembad- en spa-vereniging. Hoewel de vergunningsvereisten per staat verschillen, vereist elke staat dat huiseigenaren een vergunning verkrijgen voordat ze een buitenzwembad bouwen. In Los Angeles is het ideaal om een zwembad te hebben omdat de temperaturen het hele jaar door relatief warm en comfortabel zijn, wat de levensvatbaarheid van een zwembad vergroot.

Aan de ene kant vult de poolbouwer uw pool en aan de andere kant werken ze aan de installatie van aangepaste functies om aan de verwachte deadlines te voldoen. Pacific Island Pools is een zwembadaannemer gevestigd in Whittier, Californië, die een breed scala aan materialen en ontwerpen aanbiedt die passen bij de voorkeur en het budget van hun klanten. Wanneer je een vergunning krijgt, kun je beginnen met de bouw zonder je zorgen te hoeven maken dat je zwembad niet aan de regels voldoet. Josh Sandler heeft meer dan 20 jaar ervaring als zwembadbouwer in Texas, gespecialiseerd in nieuwe zwembaden en spa's, buitenleven, grill en patio en zwembadrenovatie.

Dreamscapes by MGR is een tuinarchitect en zwembadaannemer gevestigd in Costa Mesa, Californië. Southern California Swimming Pools is een zwembadaannemer gevestigd in Sun Valley, Californië.

Leave Reply

All fileds with * are required