Ingebouwde zwembadpakketten?

We verkopen al meer dan 25 jaar doe-het-zelf sets voor ingegraven zwembaden op internet. De prijs van elke glasvezelset is uniek, afhankelijk van de grootte van het zwembad dat u selecteert en eventuele extra functies die u toevoegt.

Ingebouwde zwembadpakketten?

We verkopen al meer dan 25 jaar doe-het-zelf sets voor ingegraven zwembaden op internet. De prijs van elke glasvezelset is uniek, afhankelijk van de grootte van het zwembad dat u selecteert en eventuele extra functies die u toevoegt. Zwembadkits van glasvezel zijn populair onder doe-het-zelvers, maar het is ook gebruikelijk dat mensen een zwembadset van glasvezel kopen en een aannemer inhuren om de installatie uit te voeren. Het is echter belangrijk op te merken dat zoutsystemen niet compatibel zijn met zwembaden met vinylbekleding met metalen wanden (het zout kan het metaal aantasten en leiden tot roest of gaten in de wanden van uw zwembad).

Een set voor ingegraven zwembaden bevat veel onderdelen die je nodig hebt om je zwembad in elkaar te zetten, maar uiteindelijk is het meer dan alleen de stukken in elkaar zetten. De afgelopen 16 jaar heeft Pool Warehouse uitsluitend premium ingegraven kits verkocht die door Hydra Pools zijn vervaardigd. Zwembaden met vinylbekleding worden vaak zelf geïnstalleerd, en zelfs mensen met amateurbouwervaring kunnen vaak een voeringpoolinstallatie uitvoeren, op voorwaarde dat ze worden begeleid door een ervaren bouwer. Het bouwen van een zwembad is een bouwproject en er is veel meer voor nodig dan je in een ingegraven zwembadset krijgt.

Hoewel het meeste van wat je in een zwembadset van vinyl of glasvezel krijgt het zwembad zelf is, krijg je met een betonnen zwembadset waarschijnlijk alles behalve het zwembad. We bieden veel verschillende soorten en maten van ingegraven zwembaden, van zwembaden voor kleine achtertuinen tot grote zwembaden, evenals de mogelijkheid om vrijwel elke grootte of vorm van ingegraven zwembad aan te passen. Net als bij een zwembadset met vinylvoering, moeten de benodigde materialen die niet in uw glasvezelzwembadset zijn inbegrepen, nog steeds apart worden gekocht.

Leave Reply

All fileds with * are required