Ingebouwde zwembadontwerpen?

Bekijk meer ideeën over zwembadontwerpen, zwembad, ontwerpen voor ingegraven zwembaden. Maar om u zoveel mogelijk ideeën te geven en u de meeste inspiratie te geven, hebben we al onze beste ideeën voor kleine zwembaden verzameld met foto's, waaronder budgetvriendelijke en ruimtebesparende opties.

Ingebouwde zwembadontwerpen?

Bekijk meer ideeën over zwembadontwerpen, zwembad, ontwerpen voor ingegraven zwembaden. Maar om u zoveel mogelijk ideeën te geven en u de meeste inspiratie te geven, hebben we al onze beste ideeën voor kleine zwembaden verzameld met foto's, waaronder budgetvriendelijke en ruimtebesparende opties. Zonder verder oponthoud zijn hier 25 ideeën voor kleine ingegraven zwembaden die u kunt overwegen toe te voegen aan uw zwembadproject. Patdo Light Studio in Port Chester, New York, verlichtte een zwembad in de achtertuin om de tropische kenmerken van het buitenzwembad te accentueren, waaronder landschapsarchitectuur, watervallen en hardlandschappen.

U kunt opties specificeren zoals een ingebouwde trap met een straal van 12 voet of een Step-N-Rest met een straal van 8 voet, waardoor een zwembad ontstaat dat uniek is voor u. Alle zwembadspellen kunnen het zwembad in de zomer leuker maken, en het toevoegen van een basketbalring kan dat plezier naar een hoger niveau tillen. Of je nu een baantjeszwembad wilt om in vorm te blijven, of een vrij vloeiend ontwerp dat past bij een moeilijk landschap, Cannon Pools and Spas is uniek ervaren om je het perfecte zwembad te geven, precies zoals jij het wilt. Hoewel er talloze redenen zijn waarom u een klein ingegraven zwembad wilt, hebben we in de loop der jaren als glasvezelzwembadfabrikanten ontdekt dat mensen de voorkeur geven aan kleine ingegraven zwembaden omdat ze doorgaans goedkoper zijn en in de meeste ruimtes passen.

Van een populair zwembad op maat tot de nieuwste standaardvorm, met het lagunezwembad kunt u uw huis omtoveren tot een prachtig pand aan het water. Pool Environments ontwierp een kromlijnig zwembad met een klein verlengd nat dek en een fontein met een stenen watervalfunctie. Een paar waterstralen kunnen van uw kleine zwembad een spool maken (een zwembad met een spa-achtige ervaring) en het veel aangenamer maken om te ontspannen. De cabana is voorzien van plafondventilatoren en -kachels voor buiten, een ingebouwd muggenspraysysteem en een volledig uitgeruste buitenkeuken met een lineaire open haard en een haard die zich uitstrekt tot aan de zwembadfontein.

Leave Reply

All fileds with * are required