Kun je een zwembad bouwen in Los Angeles?

Houd er rekening mee dat niet voor alle zwembaden een vergunning nodig is voordat de bouw in Los Angeles kan beginnen. Als het openbare zwembad een eenvoudige tweegezinswoning bedient, is een gecombineerde vergunning voor mechanische bouw voldoende.

Kun je een zwembad bouwen in Los Angeles?

Houd er rekening mee dat niet voor alle zwembaden een vergunning nodig is voordat de bouw in Los Angeles kan beginnen. Als het openbare zwembad een eenvoudige tweegezinswoning bedient, is een gecombineerde vergunning voor mechanische bouw voldoende. Vergunningen zijn niet nodig voor waad-, bad- of zwembad dat minder dan 24 centimeter diep is of een oppervlakte heeft van minder dan 250 vierkante meter. De plancontrole-informatie bevat talrijke documenten en informatie met betrekking tot renovatie en nieuwbouw van zwembaden.

Zwembaden zijn een uitstekende investering. Ze verhogen niet alleen de waarde van onroerend goed, maar ze zorgen ook voor talloze uren plezier in de hitte van Los Angeles, CA. Een goed ontworpen zwembad kan uw leefruimte uitbreiden naar de buitenlucht en wat functionaliteit naar uw achtertuin. Wanneer toekomstige huiseigenaren weten dat ze op elk moment van het jaar een zwembad kunnen gebruiken zonder zich zorgen te hoeven maken over vriestemperaturen, is de kans groter dat ze bij de aankoop van een huis naar een zwembad verlangen.

Het vergunningsproces voor een zwembad is meestal eenvoudig en kan worden voltooid door enkele basisstappen te volgen. Hoewel de vergunningsvereisten per staat verschillen, vereist elke staat dat huiseigenaren een vergunning verkrijgen voordat ze een buitenzwembad bouwen. De reden waarom aan deze vereiste is voldaan, is ervoor te zorgen dat het zwembad zo is gebouwd dat veiligheid voorop staat voor iedereen die gebruik maakt van het zwembad of de omgeving van het zwembad. In Los Angeles is het ideaal om een zwembad te hebben omdat de temperaturen het hele jaar door relatief warm en comfortabel zijn, wat de levensvatbaarheid van een zwembad vergroot.

De verschillende materialen, afmetingen en stijlen van zwembaden zijn van invloed op de totale kosten, dus u moet rekening houden met alle variabelen bij het plannen van het budget voor het bouwen en onderhouden van uw zwembad in Los Angeles. Daniel Rizera, een zwembadbediende bij het City Department of Recreation and Parks, zei dat er zes zwembaden zijn die wijken ten zuiden van de 10 Freeway bedienen, maar er zijn er slechts drie het hele jaar door geopend. Met de technologische vooruitgang in de afgelopen jaren kan duurzaam glas eenvoudig worden vervaardigd voor uitsluitend gebruik in zwembaden. Het proces om een zwembadvergunning te krijgen, verschilt afhankelijk van of er een privézwembad of een openbaar zwembad wordt gebouwd.

Als het gaat om de zwembadkosten, zijn spoelen meestal iets goedkoper dan standaardontwerpen. Als u klaar bent met de bouw van uw buitenzwembad, moet het voltooide project worden geïnspecteerd om er zeker van te zijn dat alles volgens de regels is en dat het zwembad is gebouwd volgens de plannen en het ontwerp dat u aan de LADBS hebt verstrekt. Nieuwe zwembaden en spa's moeten worden gebouwd zonder vergunning voor erfdienstbaarheid of voorrang en geen enkel deel van het water mag zich onder de hoogspanningsleidingen bevinden.

Leave Reply

All fileds with * are required