Afmetingen van het ingebouwde zwembad?

Lang (voor een klein tot middelgroot gezin), 25-30 ft. Een ingegraven zwembad van 20 voet bij 40 voet is zeker niet het grootste zwembad dat je kunt bouwen of installeren.

Afmetingen van het ingebouwde zwembad?

Lang (voor een klein tot middelgroot gezin), 25-30 ft. Een ingegraven zwembad van 20 voet bij 40 voet is zeker niet het grootste zwembad dat je kunt bouwen of installeren. Het is echter een erg populaire maat voor grotere zwembaden. De gemiddelde grootte van een ingegraven zwembad is afhankelijk van veel verschillende factoren, zoals de vorm van het zwembad.

Een rechthoekig zwembad meet doorgaans tussen de 10 bij 20 voet tot 20 bij 40 voet. Therapiebaden zijn meestal kleinere zwembaden dan zwembaden met andere toepassingen, met een afmeting van ongeveer 7,5 bij 17,5 voet. Omdat zwembaden niet alleen een veiligheidsprobleem kunnen zijn, maar ook (aantrekkelijk) hinderlijk kunnen zijn, leggen lokale overheden vaak verordeningen op met allerlei verschillende eisen voor zwembaden. Met de ontwikkeling van ontwerpen en vormen voor in de grond gelegen zwembaden, kan het kiezen van de grootte van het zwembad een eenvoudige taak zijn.

Ingegraven zwembaden kunnen een uitstekende investering zijn voor huiseigenaren, omdat ze een bron van ontspanning zijn gedurende de tijd dat u in een huis woont en de waarde van uw eigendom verhogen wanneer het tijd is om te verkopen. Als je van plan bent een zwembad te bouwen dat gebruikt zal worden om te duiken, dan moeten deze zwembaden veel dieper liggen in de gebieden waar duiken is toegestaan. Bereid je voor op een ondiep deel van het zwembad als je kinderen hebt die klaar staan om in je zwembad te spetteren. Een groter zwembad voor extra ruimte als u van plan bent veel te zwemmen en graag in het water te bewegen.

Een dieper en breder zwembad is nodig als je van duiken houdt om ongelukken te voorkomen en om in de muur en de vloer van het zwembad te duiken. Machines zoals een zwembadpomp of filter kosten meer bij het onderhoud van een groter zwembad dan bij het onderhouden van een kleiner zwembad. Sommige mensen betalen voor hun pool uit beschikbare besparingen, maar veel kopers van pools kiezen ervoor om gebruik te maken van een van de verschillende gemakkelijk beschikbare financieringsroutes. Een zwembad dat voornamelijk wordt gebruikt voor baantjes en ander fitnessgebruik, mag over de gehele lengte van het zwembad niet meer dan vier of anderhalve voet diep zijn.

Er zijn niet veel opties voor ingegraven zwembaden in deze prijsklasse, vooral als je kijkt naar de kant-en-klare kosten voor het installeren van een ingegraven zwembad, inclusief terrasplanken, elektrische aansluitingen, beveiligings- of privacyschermen en andere veelvoorkomende add-ons. De meeste mensen zitten uiteindelijk meer tijd in het zwembad dan in het zwembad, dus dit is belangrijk om rekening mee te houden. Van een luxe zwembad verander je in een gewoon rechthoekig zwembad en vervolgens weer veranderd in een nieuw formaat in je hoofd. Als dit te duur is voor een beperkt budget, is het ook mogelijk om een tetheringsysteem in een zwembad te installeren, waardoor het mogelijk is om van vrijwel elke grootte een baantenpool te creëren.

Leave Reply

All fileds with * are required