In welke maten zijn zwembaden verkrijgbaar?

Installeer nooit een zwembad onder een bovenleiding. Als u eenmaal een gebied hebt bepaald dat vrij is, kunt u uitzoeken welk zwembad met de grootste afmetingen past.

In welke maten zijn zwembaden verkrijgbaar?

Installeer nooit een zwembad onder een bovenleiding. Als u eenmaal een gebied hebt bepaald dat vrij is, kunt u uitzoeken welk zwembad met de grootste afmetingen past. De gemiddelde grootte van een ingegraven zwembad is afhankelijk van veel verschillende factoren, zoals de vorm van het zwembad. Een rechthoekig zwembad meet doorgaans tussen de 10 bij 20 voet tot 20 bij 40 voet.

Therapiebaden zijn meestal kleinere zwembaden dan zwembaden met andere toepassingen, met een afmeting van ongeveer 7,5 bij 17,5 voet. De meeste bovengrondse zwembaden worden in twee verschillende vormen aangeboden: rond en ovaal. Kleinere, meer conservatieve zwembaden hebben een diameter van 12 tot 18 voet, terwijl grotere zwembaden tot 33 voet rond of 21x41 voet in de ovale vorm kunnen gaan. Het volume is zo misleidend en daarom worden moderne zwembaden kleiner gebouwd om de filtratie-, verwarmings- en chemische kosten die gepaard gaan met zwembaden met een groot volume te verminderen.

Evenzo vindt u verschillende informatie op basis van of u probeert een zwembad in een kleine achtertuin in te richten in plaats van te vragen wat het zwembad van de optimale grootte is, ervan uitgaande dat u geen tuin- (of budgetbeperkingen) had. Speciale zwembaden omvatten zwembaden zoals het traditionele banenzwembad, dat vaak 10 voet breed en 50 voet lang is. Als je een zo groot mogelijk zwembad wilt hebben met een beperkt budget, overweeg dan om voor een bovengronds zwembad te kiezen. Zwembadontwerpers zeggen dat de grootste spijt van huiseigenaren over hun ingegraven zwembaden is dat ze zouden willen dat ze een groter ondiep gedeelte hadden.

Wanneer een zwembad bedoeld is voor gebruik door zowel volwassenen als kinderen, is het zwembad meestal groter, waardoor een ondieper gedeelte kan worden gecreëerd voor gebruik door kinderen. Of vul het handige webformulier op deze pagina in en we nemen contact met je op om een gratis zwembadconsult in te plannen. Moderne zwembadinstallaties moeten rekening houden met efficiëntie en bedrijfskosten, en het maximaliseren van kleinere ruimtes lijkt het algemene doel te zijn. Een zwembad van 16 bij 32 voet met dezelfde diepte biedt plaats aan ongeveer 19.200 gallons en een zwembad van 20 bij 40 voet biedt plaats aan 30.000 liter water.

Om u een idee te geven van hoe vierkante meters zich vertalen in zwembadgebruik, is een zwembad van 800 vierkante meter comfortabel geschikt voor 16 personen. De belangrijkste zorg als het gaat om de grootte van het zwembad is om in te schatten hoeveel mensen doorgaans op een bepaald moment gebruik zullen maken van het zwembad. De meeste mensen zitten uiteindelijk meer tijd in het zwembad dan in het zwembad, dus dit is belangrijk om rekening mee te houden. Hier bij California Pools %26 Landscape zou een standaardzwembad ook 350 m² terras bevatten, wat extra ruimtes toevoegt voor activiteit, ontspanning en vermaak.

Een moderne zwembadinstallatie varieert van 12'x24' tot 16'x32' en diepe uiteinden zijn meestal slechts 6' diep of zo. Als je van plan bent een zwembad te bouwen dat gebruikt zal worden om te duiken, dan moeten deze zwembaden veel dieper liggen in de gebieden waar duiken is toegestaan.

Leave Reply

All fileds with * are required