Hoeveel kost het om thuis een zwembad te bouwen?

Glasvezel is een ander veelgebruikt materiaal dat aannemers kunnen gebruiken op ingegraven zwembaden. Veel mensen overwegen zwembaden van glasvezel omdat ze niet poreus zijn, wat de vorming van algen en bacteriën voorkomt.

Hoeveel kost het om thuis een zwembad te bouwen?

Glasvezel is een ander veelgebruikt materiaal dat aannemers kunnen gebruiken op ingegraven zwembaden. Veel mensen overwegen zwembaden van glasvezel omdat ze niet poreus zijn, wat de vorming van algen en bacteriën voorkomt. Het nadeel van glasvezelzwembaden is dat ze niet zo lang meegaan als betonnen zwembaden. Glasvezelzwembaden zijn ook veel moeilijker te installeren omdat ze met een kraan in de grond moeten worden neergelaten, wat ook dure bezorgkosten met zich meebrengt.

Als het om zwembaden gaat, heb je de keuze uit bovengrondse of ingegraven zwembaden. Denk eraan om rekening te houden met het materiaal, de levensduur en de kosten voordat u kiest tussen zwembaden van beton, vinyl en glasvezel. Als u een zwembad nodig heeft dat snel kan worden geïnstalleerd of een budgetvriendelijk prijskaartje heeft, kunt u een bovengronds zwembad overwegen. Maar dan is er nog de vraag van een miljoen dollar: hoeveel kost het om een zwembad te bouwen in San Antonio? Je vraagt je misschien ook af hoeveel het kost om een op maat gemaakt grondzwembad in mijn achtertuin te onderhouden? Poolbedrijven in San Antonio zijn zeer scherp geprijsd en concurreren het hele jaar door met elkaar.

Voeg nooit een zwembad toe om waarde toe te voegen aan uw huis, maar gewoon als een plek om met het gezin van te genieten. Veel duurdere bovengrondse zwembaden zijn voorzien van terras- en relingopties die bij de prijs zijn inbegrepen, maar misschien wilt u ook zelf een pooldeck installeren. Het kan verleidelijk zijn om een eigen zwembad te installeren om kosten te besparen, maar het is aan te raden om het bouwen van zwembaden over te laten aan professionals. Bezoek gewoon uw favoriete financiële instelling en vraag welke soorten leningen ze hebben voor de aanleg van zwembaden.

Sommige schoonmaakdiensten kunnen extra kosten in rekening brengen voor zwembaden zonder terras, omdat de toegang moeilijker is. Betonnen poelen gaan het langst mee, maar ze moeten opnieuw worden behandeld en schimmel en algen kunnen groeien als het zwembad niet goed wordt onderhouden. De kosten voor het onderhoud van vinylzwembaden zijn lager dan die van betonnen of gunietzwembaden, omdat vinyloppervlakken minder moeten worden gereinigd. Een van de beste manieren om op de kosten van langdurig zwembadbezit te besparen, is door uw ingegraven zwembad te laten bouwen met een energiezuinige pomp of verwarming.

Maar laat de ondergrondse zwembaden over aan de zwembadprofessionals, die het zwembad veilig bouwen en ervoor zorgen dat het tientallen jaren meegaat. Maar als je van zwemmen en feestjes in de achtertuin houdt, kan het op andere manieren de moeite waard zijn om een nieuw zwembad te installeren. De graafwerkzaamheden en de totale arbeidskosten vormen 25% tot 50% van de kosten van het zwembad, gevolgd door een prijsverschil op basis van het type zwembadmateriaal. Zwembadverwarmers kunnen op gas of elektriciteit worden aangedreven en ze moeten de hoeveelheid water in uw zwembad voldoende kunnen verwarmen.

U kunt ongeveer 50% besparen op de kosten om een zwembad te installeren door het zelf te doen, maar dit is een enorme taak waarvoor meer geavanceerde bouwvaardigheden vereist zijn, vooral voor binnenzwembaden. Harszwembaden zijn beter compatibel met zoutwatersystemen, hoewel zelfs harspools metalen componenten hebben.

Leave Reply

All fileds with * are required