Zwembadverlichting - led verlichting - onderwaterverlichting

| Meer

Zwembadverlichting

 
 
 
 
 
En zwembadverlichting doet het natuurlijk bijzonder goed wanneer de lange zomeravond is aangebroken. De juiste verlichting brengt sfeer, dat op de eerste plaats. Ten tweede geeft zwembadverlichting een topgezelligheid. Genieten van een heerlijke maaltijd en van een smakelijk drankje zullen zeker aan de gezelligheid bijdragen.

 
Onderwater verlichtingU kijkt naar de zwembadonderwaterverlichting want deze zal zijn steentje bijdragen aan de harmonie van uw tuin. Onderwaterverlichting geeft het zwembad allure. U weet dat het goed is, niet alleen de sfeer en gezelligheid maar ook de veiligheid. En echt bijzonder is het om te zwemmen met alle verlichting in volle glorie!
 
Gekleurde zwembadverlichting

Zwembadverlichting boven water

En een prachtig gezicht is de drijvende LED verlichting. En deze verlichting gaat ongeveer 100.000 branduren mee. U leest het goed, 100.000 branduren! Bovendien zijn er talloze kleurencombinaties mogelijk.
Er is ook drijvende sfeerverlichting. Geeft een fantastisch speels effect tussen licht en water. Kan constant van kleur veranderen maar u kunt ook uw favoriete kleur vastzetten met de afstandsbediening.
 

Zwembadverlichting onder water

De standaardlampen van 300 Watt geven een goede spreiding. Ongeveer 3 meter wordt er beschenen. U kunt de inlooptrap verlichten met halogeenlampen. De veiligheid is gegarandeerd want de veiligheidstransformatoren vormen de normale 220-230 Volt om tot 12 Volt.
Helemaal nieuw, prachtig om te zien en milieuvriendelijk is de LED- onderwaterverlichting. Vraagt weinig energie met daaraan gekoppeld een zeer lange levensduur. In vele kleuren te combineren en een uitmuntende verlichting die bijna onmisbaar is in uw zwembad.
Er zijn ook onderwaterschijnwerpers die uw zwembad een extra dimensie geven. Geschikt voor betonzwembaden en voor foliezwembaden.
 
 

Interessante zwembadverlichting en onderwaterluidsprekers!

Intex biedt interessante drijvende zwembadverlichting aan en er zijn ook mooie gekleurde octopus ledverlichting te verkrijgen. En wat te denken van onderwaterluidsprekers! Geschikt voor elk zwembadtype.
 
Ledverlichting zwembad
 
 

En de tuinverlichting hoort er ook bij!

 
Tuinverlichting zwembadAlleen uw zwembad verlichten zowel boven als onder het water is prachtig om te zien. Maar ook de verlichting in uw tuin draagt bij aan de echte zomerse sfeer. U kunt uw tuin opsieren met diverse spotjes en lampjes.
Bijzonder is ook het plaatsen van luidsprekers om zo uw favoriete muziek te horen. Dat worden dus echt romantische avonden die u nooit meer zult vergeten!
 
 
 
Drijvende zwembadverlichting
 
Drijvende zwembadverlichting