Diverse soorten zwembaden dus elk wat wils!

| Meer

Privé zwembad

 
 
 
 
Een eigen zwembad in de tuin is ideaal! U hoeft niet meer naar een zwembad toe om een verfrissende duik te nemen. U hoeft geen entreegeld te betalen en u bent met uw eigen gezin. Bovendien is een eigen zwembad een aanwinst, een investering die zeker de moeite waard is!
Er zijn diverse soorten zwembaden te koop. Deze soorten worden in grote lijnen beschreven:
 

Opblaasbare

Opblaasbaar zwembadIs er al voor enkele tientallen euro`s. Gemakkelijk op te zetten en weer af te breken. Bijzonder geschikt en veilig voor kleine kinderen. U heeft een enorme keuze. Er zijn vele vormen en kleuren te verkrijgen. Klik hier voor meer info over opblaasbare modellen.
 
 
 
 
 
 
 

Zodiac

Zodiac zwembadEn Zodiac is een merknaam. Levert zelfbouwzwembaden voor inbouw en opbouw. Klik hier voor meer info over Zodiac baden
 
 
 
 
 
 
 

Houten

Houten zwembadHout heeft een natuurlijke kleur en bijzonder goed te integreren in uw tuin. Bovendien is een houten zwembad makkelijk te plaatsen en geschikt voor elke type ondergrond. Worden vaak voor twee derde gedeelte ingebouwd. Vooral tropisch hout wordt gebruikt. Is goed bestendig tegen rotten en heeft een mooi kleur. Klik hier voor meer info over houten modellen.
 
 
 
 

Frame

Frame zwembadBij deze soort wordt eerst het frame gebouwd. Daarna wordt er een grote zak gehangen waar het water in komt. Klik hier voor meer info over frame soorten.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Paneelsysteem

Paneelsysteem zwembadZijn er van kunststof en van metaal. Klik hier voor meer info over paneelsysteem exemplaren.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stapelbloksysteem

Stapelblok zwembadZijn holle betonblokken en worden droog op elkaar gestapeld. Dienen als muur in het zwembad en worden achteraf volgestort met beton. Meer info over stapelbloksysteem baden.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Monoblok of monoblock

Monoblok zwembadWorden gemaakt van glasvezel versterkt polyester. Leverbaar in vele modellen. Meer info over monoblock uitvoeringen.
 
 
 
 
 
 
 
 

Folie

FoliezwembadHierbij kunt u uw afmeting en vorm kiezen zoals u dat wilt. Meer info over folie modellen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Betonnen

Betonnen zwembadIs een moeilijke klus. Betreft vooral het helemaal dichtmaken van de bodem. Is daardoor niet goedkoop. In elke afmeting en vorm te maken. Meer info over betonnen uitvoeringen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stalen

Stalen zwembadEen stalen zwembad heeft kenmerken van onder andere duurzaamheid en stevigheid. Meer info over stalen zwembaden.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Polyester

Polyester zwembadGoed bestand tegen chemicaliŽn en in het bijzonder geschikt voor baden met ronde vormen. Meer info over polyester modellen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Intex

Intex zwembadIntex is een fabrikant van grotere opblaasbare zwembaden. Van goedkope tot dure exemplaren. Meer info over Intex.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Starline

Starline zwembadIs een begrip in de wereld van de zwembaden. Topkwaliteit voor een betaalbare prijs. Een Nederlands bedrijf die vooral zwembaden maakt. Meer info over Starline. Zowel binnenzwembaden als buitenzwembaden.
 
 
 
 
 
 
 
 

Bestway

Bestway zwembadIs vooral leverancier van zwembadjes voor kinderen maar ook modellen met grote afmetingen zijn verkrijgbaar. Meer info over Bestway.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gré

Gré zwembadAls specialisatie heeft deze fabrikant opzetzwembaden. Meer info over Gré zwembaden.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Zwembadpomp