Poolhouse - Bouw - Inrichting en Design zwembadhuisje

| Meer

Poolhouse

 
Een poolhouse of ook wel zwembadhuis genoemd is een apart gebouw of vakantiehuisje naast je zwembad dat zo wordt ingericht in functie van het zwembad. Naargelang uw smaak en stijl kunt u kiezen voor een houten, een stenen, een modern of design poolhouse.
 

De keuze

De hoofdreden waarom mensen kiezen voor een poolhouse is om ook thuis een vakantiegevoel te creŽeren. Je hoeft niet in de woning te zijn wanneer u ligt te genieten aan uw zwembad. Daarom bouwen mensen de poolhouse vaak om naar een mini huisjes of vakantiewoning waarin ook een keukentje staat, een douche, een omkleedruimte en zo meer. De poolhouse vervangt in de zomerperiode vaak een groot deel van de functies van een standaardwoning en men heeft een super vakantiegevoel.
 
Ook wordt er vaak een sauna of infraroodsauna ingeplaatst zodat u optimaal kan genieten van wellness na een drukke werkdag.
 
Houten poolhouse
 
Sfeervolle vakantiewoning naast uw zwembad in geÔmpregneerd grenen houten planken of in eiken planken. Stijlvol en duurzame kwaliteit met een zeer mooie afwerking.
 

 
Poolhouse steen gemetstOf een mooie stenen uitvoering met overdekt terras en comfortabele ligbedden waar u helemaal tot rust kan komen. Vaak wordt er ook een open haard of barbeque geplaatst waarbij u samen met uw familie of vrienden kan genieten van de rust en de natuur. Een poolhouse bouwen hoeft helemaal niet zo ingewikkeld te zijn. Lekker genieten is de boodschap.
 
Een poolhouse is voor de kinderen ook meestal een aangenaam verblijf. Ze kunnen er samen met vrienden fijn spelen zonder dat ze in het huis moeten zijn en alles blijft netjes en proper in de woning. Denk maar even aan een verjaardagsfeestje waarbij ze vaak uw woning overhoop zetten. Het biedt een oplossing voor ieder lid van het gezin. Verjaardagsfeestjes, tuinfeestjes, familiefeestjes kunnen allemaal plaatsvinden in het huisje naast het zwembad.
 

Prijs

Poolhouse houtHiermee kunt u ook weer zo ver in gaan als u wilt. U kunt al een poolhouse plaatsen voor een prijs tussen de 1500 en 3000 euro maar natuurlijk kan u ook veel duurder gaan en een tweede woning plaatsen met alle voorzieningen die u ook in uw woning kunt terugvinden zoals tv, airco, waterbed, zonnebank, solarium, jacuzzi, sauna, whirlpool en nog meer. Ook met de materiaalkeuze voor de bouw heeft u vele mogelijkheden. Zoals grenen geÔmpregneerde houten planken of eiken planken ofwel volledig in natuursteen wat ook weer de prijs van uw extra huisje doet stijgen uiteraard. U kunt het ook voorzien van een overdekt terras of met veel glas om veel lichtinval te krijgen. Dit alles maakt het allemaal duurder maar ook weer mooier en aangenamer vertoeven natuurlijk.
 
 
 

Interieur

Interieur poolhouseOok voor het interieur heeft u enorm veel keuze en mogelijkheden. Met Een mooie zitbank of salon met bijzettafeltje kunt u uw huisje mooi inrichten. Eventueel met een kleine bar en krukjes kunt u genieten van een fris drankje tijdens de warme zomermaanden. Ook voor de vloer kunt u kiezen uit vloertegels of parket. Inbouwspots in een houten plafond is ook zeer mooi en aangenaam. En een bijpassende sfeerverlichting geeft uw poolhouse ook 's avonds een speciaal karakter. U merkt dat u voor het interieur en verlichting ook weer zo duur kunt gaan als u wilt. Bij de afwerking en de inrichting komen vaak ook grote kosten bij kijken dus plan vanaf begin goed uw budget in hoeveel u wenst uit te geven zodat u achteraf niet schrikt van de kosten.
 
 
 
 
 
Poolhouses