Bodemreiniger - stofzuiger - borstel zijn allen noodzakelijk

| Meer

Bodemreiniger zwembad

 
 
 
 
Heel belangrijk bij een zwembad is de reiniging. Dat geldt voor de bodem en voor de wanden. Regelmatig reinigen betekent zuiver en helder water dat uitnodigt om een duik in te nemen. U kunt de bodem en wanden reinigen met een bodemreiniger, met een stofzuiger en met een borstel.
 

Soorten zwembadbodemreingers

  • Er is een zwembadbodemreiniger op maat. Deze voert automatisch diverse programma`s uit.
  • Er is een zwembadbodemreiniger waarbij u een keuze kunt maken tussen schoonmaken van de bodem, de wand en de bodem.
  • Er is een zwembadbodemreiniger met afstandsbediening.
  • Tenslotte is er een zwembadbodemreiniger die totaal onafhankelijk van het filtergebeuren werkt. Werkt op een superlage veiligheidsspanning dus helemaal vertrouwd.

 

Soorten zwembadstofzuigers

Stofzuiger zwembadDe automatische zwembadstofzuiger werkt met zuigkracht en is een veelgebruikte zwembadreiniger. De stofzuiger wordt aangedreven door de filterunit die bij het zwembad hoort. Zo worden kleine deeltjes opgezogen door een buis. De deeltjes blijven achter in de skimbox.
De handbediende zwembadstofzuiger is goedkoper maar dan moet u zelf het apparaat bedienen.
 

Zwembadborstel

Is van kunststof gemaakt en worden vooral gebruikt om aanslag te verwijderen zoals de waterrand. Een andere soort is een borstel met een aluminium rug.
 

Ingebouwd zwembadreinigingssysteem!

Deze moet meteen bij het bouwen van het bad worden geļntegreerd. In de bodem komen dan kleine buisjes te liggen. Deze buisjes drukken constant het water de richting in van het filter. Dat houdt in dat er een constante watercirculatie is.
 
Zwembad reiniger