Starline zwembaden, meer dan zwembaden alleen!

| Meer

Starline zwembaden

 
 
 
Starline Vinylester MonoblockZwemmen in  een eigen zwembad en in uw eigen tuin of huis is helemaal het einde! Uw zomer zal heel anders worden, en waarom nog met vakantie gaan…u viert uw vakantie thuis, in uw tuin, in uw zwembad. Dat is toch een heerlijke gedachte die u kan waarmaken met de kwaliteit zwembaden van Starline.
 

Starline... een zwembadbegrip

En is een begrip in de wereld van de zwembaden. Het is een Nederlands bedrijf dat binnen- en buitenzwembaden fabriceert en ook nog aanverwante producten. In een bad van Starline geniet u langer!
 

Binnenzwembaden

Dat betekent dat u het hele jaar door kunt blijven zwemmen want u heeft niks te maken met het weer. Op elk moment van de dag kunt u een heerlijke duik nemen, en privacy is gewaarborgd.
 
Starline binnenzwembad

Buitenzwembaden

En met de mogelijkheden die Starline biedt zult u beslist slagen in een keuze die voor u perfect is. Wilt u een houten tuinzwembad, Starline heeft dat. Wilt u liever een foliezwembad, ook dan bent u aan het juiste adres. Of heeft u liever toch een elementenzwembad, geen enkel probleem want dit bedrijf heeft het in zijn assortiment.
 
Starline buitenzwembad
 

Starline gaat nóg verder!

Zij heeft bovendien een keur aan accessoires, aan rand- en terrasafwerking, ook nog een keur aan zwembadafdekkingen en aan zwembadoverkappingen.
Accessoires zwembaden
U kunt ondermeer terecht voor watervallen, voor glijbanen en voor onderwaterverlichting
 

Rand en terrasafwerking

Fraaie randsteen met de daarbij behorende terrastegels maken van uw tuin én zwembad één geheel. Beiden zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en kleuren.
 
Starline terras tegels

Onderwaterverlichting

Als u onderverlichting neemt in uw zwembad, dan is het in de avond nog verder genieten. U kunt kiezen uit bodemverlichting in combinatie met wandverlichting. Wat een sfeer, wat een heerlijke uitstraling!
 

Zwembadafdekkingen

En een afdekking heeft enkele voordelen. Het eerste is dat het water langer warm blijft. Daarnaast blijft het zwembad langer schoon. En, heel belangrijk, veilig voor kleine kinderen.
U kunt kiezen uit een afdekking van noppenfolie en uit een systeem van drijvende lamellen.
 
Starline zwembadafdekking
 

Zwembadoverkappingen

Ook hier zal door de overkapping het zwemwater langer aangenaam en langer schoon blijven. Bovendien is een zwembadoverkapping prachtig om te zien en zeker gebruiksvriendelijk.
 

Het zwemwater

En dat moet natuurlijk van prima kwaliteit zijn, elke dag weer. Ook daarvoor heeft Starline de beste producten in huis.
 

Kwaliteit

En dat vindt u bij alle producten. Met Starline heeft u iets geweldigs in huis en in de tuin.
 
Zwembad lamellen