Intex zwembaden...wie kent dit merk niet?

| Meer

Intex houten zwembad

 
 
Zwemplezier en waterpret haalt u in de tuin met zwembaden van Intex en er is een uitgebreide keuze. Van klein tot groot en deze zijn er ook nog eens in twee uitvoeringen.
Een opblaasbaar model is binnen een uurtje klaar voor gebruik. Ook zijn er modellen met een frame.
 

Vorm en inhoud

Zwemabden intex

De meeste zwembaden zijn rond en het kleinste bad heeft een doorsnede van bijna 2,50 meter. Dat betekent ongeveer 2500 liter water. Er zijn ook modellen bij met een doorsnede van maar liefst 5,5 meter. Het aantal liters water dat daar in gaat is ongeveer 25000!
 
 
 

Voordelen

Makkelijk op te zetten, makkelijk af te breken, makkelijk op te bergen. Kan niet roesten en weinig gereedschap nodig bij het monteren.
 

Nadeel

De filterpomp werkt niet bijzonder effectief en de kwaliteit is niet bijzonder hoog.
 

Zuivering

En natuurlijk laat u niet elke dag het water uit het bad lopen. Daarom is waterzuivering nodig om optimaal te kunnen blijven genieten. En daarom zijn dit soort baden standaard voorzien van een filter en een pomp. Ook al wordt er geen gebruik van het zwembad wordt het aanbevolen de pomp enige uren te laten draaien. Het voordeel van zo`n pomp is dat zij weinig energie afnemen.
 

Onderhoud

Onderhoud intex zwembadenHet kan gebeuren dat er algenvlekken op uw Intex zwembad komen. Deze kunt u als volgt verwijderen. Laat het bad leeglopen, neem een zachte zeep met wat water en maak met een zachte borstel uw zwembad schoon. Goed naspoelen en uw bad is weer als nieuw!
 

Tip plaatsing

Wilt u het bad op het gras zetten maar u heeft hard gras? Verwijder dan het gras want anders  bestaat dan de kans dat deze grassoort door het vinyl heen gaat groeien.
 
Zwembad promotie