Tuin zwembaden
 
 

Uw privé- zwembad in uw eigen tuin. Luxe, comfort én  toch betaalbaar!


Met een eigen zwembad in uw tuin wordt het volop genieten van prachtige warme zomerdagen. En waarom zou u nog met vakantie gaan�u heeft nu élke dag vakantie!
Uw kinderen hoeven niet meer de deur uit om lekker af te koelen en zij zullen zeker vrienden en vriendinnen meenemen. Op deze manier is het voor vele mensen volop profiteren van de zomer én van het zwembad. U eet buiten, u drinkt een drankje en u geniet. En niet alleen van uw bad maar ook van uw mooie tuin. Het bad is verlicht, de tuin is verlicht en uit de luidsprekers komt zachte muziek. Kortom, een eigen zwembad in uw eigen tuin is een paradijs van luxe en comfort die tegenwoordig ook nog eens betaalbaar is.
 
Klik hier voor een zwembad offerte aanvraag !!!
 
Deze website neemt u bij de hand en leidt u langs alle belangrijke onderwerpen die hiermee hebben te maken.
 
Zo krijgt u informatie over het aanleggen en bouwen van een zwembad.
 
Ook de plaats die het gunstigst is om uw waterbad neer te zetten komt aan bod.
 
ZwemvijverDe keuze wat het zal worden, een zwembad of een zwemvijver en wat is het verschil tussen beiden.
 
En wanneer heeft u wel of niet een bouwvergunning nodig voor de aanleg. U vindt het antwoord op deze website.
 
En heeft u al enig idee hoe u het gaat met de afwerking�dat kan met vele zaken en die maken uw tuin helemaal af. Interessant onderwerp!
 
Er zijn zelfbouw zwembaden en doe-het-zelf zwembaden. Stap voor stap wordt u verteld hoe een en ander te installeren.
 
Kopen, en heeft u al een op het oog?  Wordt het een binnenzwembad, een buitenzwembad, een inbouwzwembad, een opbouwzwembad of een half-inbouwzwembad�aan u de keuze!
 
Tegelijk krijgt u een aantal aankooptips, en daar zult u zeker uw voordeel mee kunnen doen.
 
Een zwemvijver is helemaal `hot`. U bent één met de natuur maar u hoeft niet tussen de vissen te zwemmen. Deze website behandelt dus ook deze manier van zwemmen in de natuur.
 

Soorten zwembaden

En dan komen de soorten zwembaden aan de beurt, en dat zijn er nogal wat!
Te beginnen met een opblaasbare. Dan zijn er nog het houten, het frame, het paneelsysteem, het monoblock, een folie en een betonnen exemplaar. De rij wordt afgesloten met het stalen en het polyester zwembad.
 

NIEUWS

Zeydon Epoxy pools of Zeydon epoxy zwembaden is bekroond met goud als beste zwembadbouwer van 2010 in de categorie Monoblock zwembaden. 
 
 

Tuinzwembaden

 

Zwembadbedrijven of leveranciers

Bekende zwembadbedrijven die topproducten afleveren. Te beginnen met Intex zwembaden, ZodiacStarline is ook een erg bekend bedrijf en dat geldt eveneens voor Gré en tenslotte nog Bestway.
 
 
Het volgende interessante onderwerp dat aan bod komt, is de zwembadbekleding. De soorten worden hier behandeld met de voor- en nadelen.
 

Zwembadverwarming

Solar Sun RingsU wilt natuurlijk zwemmen in water met een aangename temperatuur. Dan is verwarming noodzakelijk maar ook wel vanzelfsprekend. U vindt er alles over op deze zwembadwebsite.
En u kunt kiezen uit diverse soorten verwarming zoals zonneverwarming of uit gasverwarming of uit elektrische verwarming.
 
Milieubewust verwarmen met de Solar Sun Rings. U heeft geen stroom of pomp nodig om het water te verwarmen. Drijven op het water en kleven met magneten aan mekaar. Zeer makkelijk te plaatsen of te verwijderen. Geen extra energiekosten en toch een heerlijk warm zwemwater.
 

Onderhoud en reiniging

Onderhoud - reiniging zwembadEen zwembad hebben is één, goed onderhouden /reiniging is een ander verhaal!
U krijgt uitvoerige uitleg over diverse zwembadonderhoudsproducten die noodzakelijk zijn om uw zwemwater in topconditie te houden. Helder, zuiver en gezond zwemwater heeft ook te maken met de juiste zwembadfilters. U weet er na het lezen alles over want er worden ook soorten filtersysytemen behandeld.

Ook de circulatie van het zwembadwater is belangrijk. U kunt ondermeer kiezen uit een skimmer, uit een overloop en uit een onderloop.
Uw bad zal ook regelmatig moeten worden schoongemaakt. Daarbij kunt u gebruik maken van een bodemreiniger, van een zwembadstofzuiger en van een zwembadborstel.
 
Uw zwembadwater in de perfecte kwaliteit houden gebeurt met diverse chemicali�n. Erg belangrijk bij de waterbehandeling is bijvoorbeeld de pH waarde van het water. U leest er echt alles over op deze website!
 

Overwinteren

De lange fantastische zomer is voorbij. Het bad moet winterklaar worden gemaakt. Ook hier treft u alle informatie aan. Belangrijk is bijvoorbeeld de afdekking.
En wilt u toch in de winterperiode blijven zwemmen, dan kunt u denken aan een overkapping. Ook hierover krijgt u alle benodigde informatie.
 

Zwembadverlichting

U wilt een heerlijke vakantiesfeer in uw tuin maar zeker ook in uw zwembad, dan is zwembadverlichting een onderwerp dat machtig interessant is. En er is veel te koop om alles in de sfeervolle lichtglorie te zetten.
 
zwembadverlichting

Bij een privé- zwembad horen nog diverse zaken zoals een ladder en een glijbaan. Ook hier is aan gedacht op deze bijzonder informatieve website!
 

Prijzen

En dan de prijzen. U treft hier prijzen aan van de kleinste opblaasbare zwembadjes tot hele grote en mooie soorten zwembaden. De vermelde prijzen dienen natuurlijk ter indicatie en daarom kunnen er nooit enige rechten aan worden ontleend.
 

Tenslotte

Nadat u uw favoriete onderwerpen heeft gelezen, zal er bij u een prima beeld ontstaan over een eigen zwembad in uw eigen tuin. Dat is uiteraard de bedoeling van deze website. Veel informatie waar u echt iets aan heeft, informatie waar u mee uit de voeten kunt.
Veel plezier met het lezen van deze website en vele prachtige zomers toegewenst!
 
Tuinzwembad