Goedkope zwembaden zijn voor iedereen te betalen

| Meer

Goedkope zwembaden

 
 
Zwembaden zijn er in vele soorten, afmetingen, diepten en vormen. Er zijn hele goedkope bij tot peperdure.  Per type zwembad wordt begonnen met de goedkoopste uitvoering.
De vermelde prijzen dienen slechts ter indicatie. Daarom kunnen er nooit rechten aan worden ontleend!
 

Goedkope opblaasbare zwembaden

De goedkoopste zwembaden zijn de opblaasbare uitvoeringen. Makkelijk op te zetten, makkelijk af te breken en makkelijk op te bergen. Een opblaasbaar badje voor peuters is er al vanaf enkele tientallen euro`s. Deze prijs kan oplopen tot enkele duizenden euro`s en dan heeft u de meest luxueuze uitvoering.
 

Goedkope opbouwzwembaden

Ook nog zeker betaalbaar maar wel iets duurder is een opbouwzwembad. Een opzetbad is steviger en duurzamer dan een opblaasbaar zwembad. Dit type is op te zetten binnen een etmaal. Er zit een handleiding bij en met twee mensen is de montage eenvoudig om te doen. U kunt een opbouwzwembad boven de grond zetten, gedeeltelijk ingraven of helemaal ingraven.
Voor enkele honderden euro`s heeft u al een leuk opzetbad. Rond de 2500 euro heeft u een bad van topkwaliteit waar u jaren plezier van zult hebben.
 
Goedkoop zwembad
 
 

OFFERTE AANVRAAG ZWEMBAD:
 

Binnenzwembaden

Een binnenzwembad laten aanleggen neemt zeker enkele weken in beslag. Het kleinste binnenzwembad begint bij enkele duizenden euro. Vrijheid in afmetingen, vormen en diepten.
 

Geprefabriceerde goedkope foliezwembaden

Weer wat duurder dan opblaasbare- en opbouwzwembaden zijn deze geprefabriceerde foliezwemden. Bestaat uit een frame waar een folie wordt ingehangen. Weinig keuze wat betreft vormen en afmetingen. Een echte doe- het- zelver kan dit type zwembad plaatsen. Beter is het om het monteren over te laten aan een erkend installatiebedrijf. De gangbare prijs ligt onder de 10000 euro en binnen enkele dagen te plaatsen.


Monoblockzwembaden

Weer een stapje verder dan bovengenoemde soorten. Is bijzonder populair omdat deze uitvoering uit één stuk bestaat en omdat het gemaakt is van polyester dus oersterk! Heeft een behoorlijk lange levensduur. Nadeel is dat er weinig keuzevrijheid is.
Binnen enkele dagen te plaatsen. De startprijs ligt rond de 8000 euro. De eindprijs ligt rond de 30000 maar dan heeft u ook de crème de la crème in uw tuin.
 
monoblock zwembaden

Keramische monoblockzwembaden

In grote lijnen hetzelfde als een gewoon monoblockzwembad. Het verschil zit hem in de samenstelling en daardoor beter bestand tegen UV- straling en hogere watertemperatuur. Voordelen zijn dan dat een keramisch monoblockzwembad langer meegaat en ook langer mooi blijft om te zien.
De instappprijs ligt rond de 15000 euro en binnen enkele dagen te monteren.
 

Bouwkundig foliezwembad

Hier komt geen frame aan te pas maar een bouwkundige constructie. Het plaatsen duurt vrij lang en moet gebeuren door vaklui. Dat maakt een bouwkundig foliezwembad vrij prijzig. U kunt echter dit type maken zoals u dat wilt. De aanvangsprijs zal schommelen rond de 20000 euro.
 

RVS zwembaden (roestvrij stalen zwembaden)

Nog niet echt bekend bij het grote publiek maar dat is aan het veranderen! Kan volledig op maat worden gemaakt. Gaat uw leven lang mee en straalt echt een bijzondere luxe uit. Reken maar op tenminste 50000 euro. Enige weken nodig voor de installatie.
 

Mozaiëkzwembaden

Over uitstraling, exclusief en kwaliteit gesproken!

De basis is gelijk aan een bouwkundig foliebad maar hier komt geen folie aan te pas wat de bekleding betreft. Mozaiëk is prijzig en dat is terug te vinden in de prijs. Het plaatsen zal zeker enige weken in beslag nemen. Hieraan zit een grote vrijheid gekoppeld want u bepaalt zelf wat u wilt.
 
De prijs start bij enkele tienduizenden euro`s en kan oplopen tot ruim 150000 euro. Daar heeft u dan wel iets verschrikkelijks moois in huis! Een zwembad dat niemand verder heeft!

goedkope zwembaden