Zwembadaccessoires zijn leuk en ook vaak noodzakelijk

| Meer

Glijbaan zwembad

 
 
 
 
 
 
 
Om en in het zwembad zijn zaken die een belangrijke rol spelen in het plezier dat u ongetwijfeld krijgt bij het hebben van een eigen zwembad. Enkele zaken zijn noodzakelijk en enkelen dienen er voor het gemak, en die zijn minstens zo belangrijk!
 
Ladder zwembadEen zwembadladder als zwembadtoebehoren
Is gemaakt van onder andere gepolijst rvs, van hout of van inox. Zijn verkrijgbaar met twee tot en met vijf treden.
Inox is een legering van diverse materialen. Bovenop zit chroom en dat zorgt ervoor dat het onderliggende metaal niet kan gaan roesten bij aanraking met het zwemwater.
Gepolijst rvs heeft ook de eigenschap dat het niet kan gaan roesten tijdens het contact met water.
Hout moet eerst goed worden behandeld voordat het geschikt is als ladder voor een zwembad. Is wel het goedkoopste alternatief.
 
 
 
 
 
 
Waterval zwembadWaterval als zwembadtoebehoren
Het geluid van een waterval op de achtergrond geeft rust. Een waterval waardeert bovendien uw tuin geweldig op. Is simpel te plaatsen maar let op de hoogte van waar het water valt. Hoe hoger het vallen, hoe meer geluid er wordt geproduceerd. Dat kan soms hinderlijk worden ervaren.
 
 
 
 
 
 
Thermometer zwembad
Een zwembadthermometer als zwembadaccessoire
En een thermometer mag beslist niet ontbreken in uw zwembadwater want u wil wel weten wat de temperatuur van het zwemwater is. In vele soorten en maten verkrijgbaar. Er zijn drijvende soorten en soorten die aan de zwembadtrap kunnen worden gehangen.
 
De zwembadglijbaan of schuifaf mag als zwembadaccessoire niet ontbreken, zeker niet als u kleine kinderen heeft. Een glijbaan is de leukste attractie. Er is een opblaasbare glijbaan, een glijbaan van polyester en van metaal.
 
 
Een jetstream als zwembadaccessoire

Jetstream zwembadIs een ideale oplossing voor zwemmers die geen groot zwembad hebben. Door de tegenstroom kan met gewoon door blijven zwemmen. Dat komt omdat deze tegenstroom zo sterk is dat men er met moeite tegenin kan zwemmen. Een topper om een superconditie op te bouwen! De prijs van een jetstream loopt rond de 2200 euro.
 
 
 
 
 
Videoclip jetstream zwemmen of eindeloos zwemmen :
 
 
 
SwimbowEen swimbow als zwembadaccessoire
Hierbij doet de zwemmer een riem om zijn, of haar, middel. Dan moet er met kracht worden gezwommen. En nu komt het; hoe harder er wordt gezwommen, des te meer weerstand wordt er opgeroepen. Ook Ideaal voor een klein zwembad. De prijs van deze swimbow ligt zo rond de 230 euro.
 
 
 
 
Oppervlaktenet zwembadEen oppervlaktenet als zwembadtoebehoren
Is voor het verwijderen van verontreiniging die op het wateroppervlak drijft. Kan worden vastgemaakt aan een telescopische steel. Prijs ligt zo rond de 15 euro. Onmisbaar in uw zwembad!
 
Een grondzeil als zwembadtoebehoren
Met een grondzeil onder het bad beschermt u de zwembadbodem tegen oneffenheden. Daarnaast wordt lekkage uitgesloten en blijft de bodem onbeschadigd. Het goedkoopste grondzeil gaat u ongeveer 10 euro kosten.
 
Een douche als zwembadaccessoire
Vooraf douchen is niet alleen hygiŽnisch, ook uw bad blijft langer schoon. En na het zwemmen gaat u nogmaals onder de douche en u voelt zich lekker schoon en fris. U kunt kiezen voor een douche met alleen koud water maar u kunt ook gaan voor een koud en warm water douche.
 
Een televisie als zwembadaccessoire
U kunt een televisie opstellen zodat u vanuit uw zwembad televisie kunt kijken. Een televisie komt er steeds meer in!
 
televisie un zwembad